onsdag 3 november 2010

Julpysslat och två utmärkelser

Jag är hemma med en febrig lillskrutta. Nu är det bara äldsta dottern här i familjen som inte har varit genomförkyld.


Medans C har legat utslagen framför TV:n så har jag passat på att knåpa på de 53 dregglisarna, nej de är inte färdiga ännu, lär nog ta sin lilla tid, och så har jag provsytt ett lurvigt hjärta. Lurvigt tyg från Skroten i Kinna och rutigt band från Stoff och stil.

Jag har ju fått två fina utmärkelser också som jag inte har hunnit lagt upp här på bloggen. Den första fick jag från Jumel, tack så jättemycket!


Reglerna för den här awarden är att man ska berätta om tre saker som ligger en varmt om hjärtat, visa sitt favoritfoto samt skicka vidare till fem andra bloggar. Tre saker som ligger mig varmt om hjärtat är så klart min familj, mina vänner och att få hålla på med det jag tycker är roligt, d v s att sy och göra smycken! Det är lika svårt som vanligt att välja ut endast fem bloggar att skicka vidare till men jag har gjort ett litet urval från min blogglista och skickar vidare till följande kreativa bloggerskor :) Heilt spesiell, Palven, Alla kan sy, Skapat av mig och Hillefant. Jag har inte lyckats välja ut ett favoritfoto och för tillfället startar inte den "stora" datorn där alla foton ligger :/ så jag kan inte komma åt dem.

Och så har jag fått en award från Alla kan sy, tack så jättemycket för den fina motiveringen!


Inte lätt att välja, men här kommer fem bloggar till från min långa lista. Den här utmärkelsen skickar jag vidare till dessa kreativa människor :) Jippiyes, Krumelej, Kinoko, Jumel och Fröken pyssel. Reglerna för den här awarden är att man ska länka till den som du fick awarden av, länka vidare till dina fem favoriter och motivera varför just dessa är dina favoriter.

Passar på att tacka alla er som tittar in här i bloggen och som lämnar en kommentar, trots att jag själv är väldigt dålig på det nu för tiden. :)

8 kommentarer:

JuMel sa...

Tusen tack för utmärkelsen, vad glad jag blir! Sött hjärta du gjort också. Hoppas C kryar på sig snabbt.

Unknown sa...

Å de gånger jag fått en award blir jag SÅ glad, av alla fina sybloggar är det någon som upsskattar en :-D Tack söta!

Anonym sa...

Tusen, tusen takk! Denne var ny for meg. Gøy!

Malin på pastill.nu sa...

Åh vad glad jag blir, tack så hemskt mycket!!

Mia sa...

Tack så mycket!!!Vad glad jag blev att du tänkte på mig.

Så söt ullhjärtat är känns riktigt juligt.

Palven sa...

Tusen tack för awarden. Jag blev superduper glad :o)
Hoppas Clara kryar på sig o att resten av familjen håller sig på benen.

Alla kan sy sa...

Tack så jättemycket! Jag blir jätteglad för utmärkelsen.

Vi hörs!

Heilt spesiell sa...

Tusen takk!! Jeg titter innom bloggen din til stadighet men blir lite med kommentarer for tiden.Du er en stor inspirasjon uansett-god helg til deg og dine!!