onsdag 24 september 2008

Tygleverans!

Idag kom min beställning från Stoff och stil. Äntligen lite nya tyger att sätta saxen i! Här får ni se vad det blev.

Sju sorters mudd. En liten bit vardera av båda hundtygerna. Ett trikåtyg med hjärtan och ett vävt tyg med hjärtan. Gammelrosa velour, och ett fint manchestertyg. Nu ska tygerna bara tvättas innan det är dags att börja sy.

Sju sorter mudd: Lime, mörkgrå, vit, rosa, röd, orange och brun


Tänkte sätta ihop något i de här tygkombinationerna.
Här har jag även lila mudd med på bilden längst ner. Den hade jag hemma sedan tidigare.

5 kommentarer:

OttoPippi sa...

Lovely!!! Önskar jag hade ENORMT mycket pengar att beställa för!!!

Helena sa...

Ottopippi önskar också att jag hade enormt mycket pengar för det hade lätt kunnat bli en hel del till! Det är väldigt lätt att lägga till i kundkorgen och sedan sitter man där och måste rensa. Jag måste bara säga att det är inga stora bitar jag har köpt. Mudden är på 0,5 m och så även hundtyget. De andra tog jag nog 70-80 cm av. Så att de kan räcka till t ex byxor. Så nu kan ni räkna ut vad det här kalaset gick loss på!!! ;)

á Yeliqa sa...

Härliga tyger!!! Jag har också varit sugen på hundtygerna, men inte kommit mig för att beställa ännu :) Kul också med så mycke olika färger på mudd.
Ser nu fram emot vad det kommer att bli för fint av dessa tyger :)

Malin E sa...

Hej!
Här fanns det massor av fint att titta på! En del av de tyger du hade köpt vill jag oxå beställa från stoff och stil, dock är det en fråga om pengar här annars hade jag köpt massor...fniss...
Kul att se en klänning i det brunrödblommiga tyget från stoff och stil, jag har det oxå liggandes här hemma nämligen. =o) Blir nog sytt till dockan av det.
Ha en fin dag.
Kram Malin

Amandha sa...

haha ja det blev lite utplockat efter mig hihi Fast du vet att det är bara att säga till dom så hämtar dom mer tyger uppe i fabriken.