måndag 21 juni 2010

Japp, idag kom tygerna! :)

Moln, moln, moln och lite stjärnor kom hela vägen hem till brevlådan idag! Vi fick utbytt lägenhetsdörr för några månader sedan och då försvann brevlådan och vi fick postfack i trappuppgången istället. Idag hade brevbäraren lyckats pressa in tygpaketet i det lilla facket :) Han/hon kanske måttade fel men tänkte att jag gör ett försök? Kan säga att det låg två pärlpaket där också :D Skönt att slippa åka ner till Ica för att hämta ut paketen i alla fall.

Rosa, turkos och röd molnjersey + gul/orange? med vita stjärnor. (Tygerna har jag beställ från JNYdesign)


Här nedanför gul/orange? och brun molninterlock.

De orangea tygerna, jag tycker att de är mer åt gult, blev mina favoriter direkt! Nu ska tygerna tvättas och sedan återstår att se om det kan bli någon tid för sömnad. Kanske till helgen, efter midsommarfirandet?.

5 kommentarer:

mynta sa...

Visst är det underbart när man får hem nya tyger. Har också det gula molntyget som en favorit just nu.Hoppas du får lite tid över för sömnad nu när du har så många nya fina tyger som ligger och väntar!

Palven sa...

Istället för vitamininkick så blev där här en färgkick med glädje ;o)

Anonym sa...

Jag fick ocksa hem moln och stjärnor för nån vecka sedan.
Glad midsommar Helena!

Fröken Pyssel sa...

Underbara tyger! Åh jag måste också beställa tyger, eller, ska jag sy nått av alla tyger jag redan har hemma först? hmmm.. svårt beslut..

Anonym sa...

Fine stoffer! De to nederste var jo så tøffe sammen. Og gøy at du er med på min konkurranse!