onsdag 11 augusti 2010

Snabbsydd klänning

Trots det höstruskiga vädret så sydde jag den här klänningen till C igår kväll. Vi ska åka en sväng till värmen så jag hoppas att den kan komma till användning då. Väldigt enkel modell utan något extra, tycker att molntyget är så fint i sig själv så det behövs inget mer. :) (Enkla modeller är också bra när man lider av tidsbrist.)


Mönstret finns med i Allt om handarbete nr 6/2009. Molntyg från JNYdesign och vit mudd från Stoff och stil. Jag fortsätter sy på muddkanter för det går fortast att sy, i alla fall för mig. Mudden i ärmarna blev kanske en aningen för liten, klänningen är inte provad ännu så det återstår att se om den sitter bra på.

Var gärna med i min utlottning som ni hittar här.

4 kommentarer:

Palven sa...

Moln är alltid snyggt!

Paket är på väg! Hoppas den passar och kanske kan C ha den på semester ;o)

Nina/littleperky sa...

Enkelt är snyggast :-)

Tanja sa...

Åh, tack för att du lämnade en kommentar hos mig.
Det känns uppmuntrande när man inte har skrivit i bloggen på två månader.
Fick faktiskt skäll av min mamma igår för hon tyckte att det var dåligt att det har gått två månader utan nya inlägg. Ha,ha......

Surdegsbröd verkar kul att baka, eller hur?
I detta receptet kunde man dela surdegen sen när den är färdig i tio delar och frysa in. Sen när man bara har en kvar så gör man ny surdeg av den. Passar mig bra (om det nu funkar) eftersom man inte vet när man har tid att baka!

Ser att du har en tävling på gång, den måste jag vara med i!

Trevlig helg.
/Tanja

KRUMELEJ sa...

Ibland är det enkla det riktigt snygga....iallafall i detta fallet :D