fredag 29 oktober 2010

Mössa, dregglis och vantar

Oj, vad den här veckan gick fort! Det har varit något inbokat varenda kväll. Ett möte med hyresgästföreningen, ett "ljusparty", två utvecklingssamtal och en afterwork har klarats av, så man sitter ju inte direkt sysslolös ;)


Jag hann få ihop det här lilla setet en av kvällarna i alla fall. Det är en present till en av äldsta dotterns lärare som ska gå på föräldraledighet vilken dag som helst. Eftersom bebisen inte är född ännu så det fick bli ett neutralt brunt set.

I helgen ska jag göra färdigt några beställda halsband och så ska jag försöka hinna till Kvibergs marknad här i Göteborg, där det är symässa t o m söndag. Det är även en stämpel- och scrapmässa på Eriksberg i helgen som jag skulle vilja gå och titta på, några pärlbutiker är med där, men det får nog räcka med symässan.

4 kommentarer:

Alla kan sy sa...

Snyggt set, och fint tyg.

Jag hinner inte till Kviberg i helgen. Tjejerna har varit lite krassliga, och lilltjejen är inte helt hundra än, så det får bli en lugn helg.

Vi hörs!

Madebycarran sa...

Snyggt som alltid!
...och vilken snygg logga du skaffat. :)

OYB sa...

Snyggt set! Brunt och vitt är härligt neutralt!

Palven sa...

Attans, vad synd det var att det inte var denna helg som jag var i Götet ;o) Hade varit jättekul att göra dig sällskap....
Det bruna var jättesött!!