onsdag 8 december 2010

Tildor på rad


Jag fick ett ryck och klippte ut flera Tildor efter att jag sytt färdigt den förra. Men det är rejält pilligt och det går verkligen inte fort att göra de här, men det är ändå roligt :) Den förra Tildan i rutig klänning är såld och även den här brunhåriga i rutig klänning blev såld på julmarknaden. Om de andra inte hinner bli sålda innan jul så har jag ju några julklappar klara ;)

13 kommentarer:

JuMel sa...

Vilka söta Tildor! Perfekt till julklappar skulle jag iaf tycka.

Junebacken! sa...

Tildorna är så himla fina. Jag har en bok med mönster på dem men har ff inte kommit till skott, är nog lite rädd för pilligheten. =)

TRI o MAR sa...

Jättefina! Men det är nog för pilligt för mig också.

Erica sa...

Åh så fina.. De blir nog sålda innan jul :)

popetotrora sa...

Verkligen supersöta!! :-)

Alla kan sy sa...

Så otroligt fina! Sålda eller egna presenter, dem kommer bli uppskattade vart dem än hamnar. Jag har två böcker av Tone, men har ännu inte vågat mig på en docka. Jag vet inte riktigt vad jag ska använda som "hud"-tyg heller. Kanske skulle önska mig ett kit i julklapp, så jag får allt serverat.

Vilka fina velour-prinsesstårtor du sytt till marknaden. Har du lust att dela med dig av hur man gör en sådan? Jag har ju grönt velour hemma, och brunt. Tänkte det skulle bli dammsugare men det kan ju bli en prinsesstårta också.

Kram

Helena sa...

Tack för alla snälla kommentarer :)

Här finns länk till prinsesstårtsmönster, det är ganska precis ett år sedan jag lade in det :) http://lillofant.blogspot.com/2009/12/beskrivning-hur-man-syr-en.html

Åsa Tidqvist sa...

men så fina! vilket pille-jobb, det skulle jag aldrig orka med...inte mer än en iaf! smart att göra saker som man kan ge bort själv om de blir osålda ;)

KRUMELEJ sa...

Helt underbara! Vad duktig du är!t

Anonym sa...

Hej!
Underbara Tildor du gjort! Kan man köpa? Vad kostar dem?
Jossan

Madebycarran sa...

Superfina Tildisar du gjort!:)

Helena sa...

Tildorna kostar 250 kr st. De två i mitten finns kvar!

TIA sa...

Så fantastiske figurer ! Og så mange! Jeg har sydd en stk tidligere og har en halvferdig liggende *flau* Så masse fint du har i bloggen din !