söndag 2 januari 2011

Hemlisbyten och ett ståltrådshjärta

Jag börjar det nya året med att visa det här ståltrådshjärtat som jag gjorde för ett tag sedan. Jag formade ståltråd till ett hjärta och trädde på lite blandade pärlor, snurrade runt tråden några varv och så blev det en blomsterdekoration. Hyacintlökar ser ju lite tråkiga ut innan de har slagit ut.


Lägger in bilder från hemlisbytet jag var med i i december som hade temat "jul". Här är paketet jag fick. Det kommer från Made by Mamma Mia. Tack så mycket, alla blev glada över det de fick :)


Som vanligt är det svårt att få till livebilder på C nu för tiden men jag ska göra ett försök när hon har tunikan på sig. Hon tycker den är jättefin och det tycker jag också!

Jag skickade mitt paket till Lindus. Eftersom det var jultema så slog jag in sakerna i egna små paket.


Jag sydde en röd singoallatunika till dottern, strök på en Hello kitty. Yngste sonen fick en mössa och halsduk, och sedan innehöll det lite smått och gott som förhoppningsvis kan komma till användning.


Det finns bilder i hennes blogg och kläderna ser ut att passa bra :)

Nu ska vi göra oss i ordning här för att gå över till min mamma. Jag fyller år idag och vi har blivit ditbjudna på middag. Skönt att slippa tänka på matlagning idag. Den här veckan som kommer blir en kort arbetsvecka, jag jobbar bara måndag och tisdag och är sedan ledig i hela fem dagar :) Jag har inte varit ledig något kring jul och nyår så det ska bli himla skönt att få några dagars ledighet nu! Hoppas på att kunna gå igenom tyger och pärlor och städa lite och kanske t o m hinna sy något. Jag sydde faktiskt lite igår men det visar jag en annan dag!

God fortsättning!

5 kommentarer:

KRUMELEJ sa...

Grattis på den stora dagen! Vilka fina byten, från båda håll : D.

TRI o MAR sa...

Grattis till dig! Gillar hjärtanen skarpt. Har faktiskt två stycken liknande som jag hade i mina hyacinter. De kom från ett bröllop vi var på i våras, de var våra placeringskort.

Palven sa...

Grattis !!!!!!
Du gör så mycket fint :o)

Y sa...

grattis!! hjärtat var hur söt som helst!

Anonym sa...

grattis i massor i efterskott! :)