torsdag 10 mars 2011

Nåldynor

Här kommer mormorsrutorna igen. Visste inte riktigt vad jag skulle göra med dem. Jag har inte så mycket garn kvar så att jag kan göra tillräckligt många rutor för att det ska räcka till något större projekt. Så det fick bli några nåldynor av dem istället.


Jag klippte ut rosa fleece som jag hade hemma, måttade efter mormorsrutorna. Sydde ihop sidorna, lämnade en vändöppning, vände rätt och stoppade med vadd, sydde ihop vändhålet och sydde på mormorsrutan. Klart! Jag gillar snabba projekt :)

Angående sjuka C så tror jag inte att det var magsjuka, trots de ledsamma bilderna i inlägget innan. Jag tror att det var febern som framkallade kräkset. Ingen annan har åkt på magsjuka här i familjen, men däremot har resterande tre familjemedlemmar varit sängliggande i feber, hosta och ont i kroppen så gott som hela veckan. Får väl se hur länge jag klarar mig :/

8 kommentarer:

Vindling sa...

Jättesöta!

Lilla NovaK sa...

Så fina de är! Och bra användningsområde, här ligger nålarna spridda på bordet och jag hittar aldrig dem när jag behöver...

AttenKattenNoa sa...

Vilken superidé!

Hobbykällaren sa...

Bra ide`! Kul att du vill vara med i vår tävling om Tilda-boken!!
Hoppas på en skön "Vårhelg"
Kerstin

a-Luna sa...

Då är du precis som jag, alltså gillar snabba projekt :)
Härliga färger på mormorsrutorna!

JuMel sa...

Vilka söta nåldynor! Krya på er!

Åsa Tidqvist sa...

så fin! vilken bra idé!
och hoppas du slipper bli sjuk...

humnum sa...

Hihi, vad fiffigt! Det kanske jag skulle ta och göra med med de stackars rutorna som nog aldrig kommer att bli någon filt.. ;)