torsdag 28 augusti 2008

Snabbsydd mössa

Jag har har varit hemma ett par dagar nu p g a att C är förkyld. Trots den här extra "lediga" tiden hemma från jobbet har det inte blivit något sytt. Om jag bara så har närmat mig symaskinen eller försökt göra något annat syrelaterat så har C lämnat leksakerna, TV:n eller vad hon kan tänkas uppehålla sig med och kommit springande och velat ha total uppmärksamhet och det är väl klart att hon ska ha det i och för sig... Vid något tillfälle när jag försökte klippa i lite tyg och hon satt och lekte så kom hon inte springande och då började jag ana oråd så jag gick och tittade och jajamensan, storstädning av toaletten pågick!

Idag medans hon sov middag skyndade jag mig och fick i alla fall ihop en mössa. Jag gjorde den i det gula elefanttyget på ena sidan och brun velour på den andra så att den går att vända. Sydde på ett "C" också, men det fick jag göra för hand eftersom jag kom på det när jag redan hade sytt ihop mössan att det kunde vara kul med något på. Mönstret till mössan är från boken "Baby cool".


Vändbar mössa

6 kommentarer:

LinSar sa...

Jätte snygga mössor

Bubben sa...

Åh, sån vill jag också sy, när jag får tag på lite elefanttyg, fast till mig själv :) Snygg!

Sygryn sa...

Superfin! Kul med vändbar!
Svaret på din fråga ang. hättmönster finns hos mig!/Malin

Syster Blå sa...

Jättefin!Har själv tänkt att sy mössa i elefanterna men hur blir den på?Elefanttyget "spricker" ju lite när man töjer på det och man vill ju inte göra en gigantisk mössa bara för den saken...Det såg ju jättefint ut på din C men min son har ett ganska rejält klot. =0)
Hoppas att honmår bättre!

fante sa...

Vad kul att du skrev en kommentar hos mig så jag hittade hit :-) Här finns det ju mycket fint :-)

Anonym sa...

Ja mössor far jag snart börja med, blir nog ochsa en elefant-mössa ;) men först maste jag komma pa hur man syr en mössa (har aldrig gjort det tidigare)!
Din tös är sa rar!