måndag 25 augusti 2008

Svårt att välja

Kanske ska ta och sy en väska...

Det har inte blivit så mycket sytt sista veckan (typ ingenting). Det har varit fullt upp både på jobbet och hemma. Jag var förbi biblioteket i alla fall och lånade två böcker. Det blev en bok om väskor som heter just "Väskor, väskor" och en Tildabok, "Tildas trädgård". Jag har läst andra sybloggar i veckan i alla fall och oj vad mycket fint det sys!

Idag när jag kom hem från jobbet låg det ett stort kuvert innanför dörren. Det var tygproverna jag beställt från E-slöjd. Oj, vad mycket fina färger! Det är ju jättemånga färgkombinationer som inte finns med på hemsidan. Det här blir svårt!

Färgkarameller!

6 kommentarer:

LinSar sa...

Jag sitter med och ska välja av de små bitarna.Det är verkligen inte lätt att välja.

Thea sa...

Hej!
Oj vad mycket fint du syr! Jag har suttit ett tag och kikat i bloggen och det är verkligen massa roligt! Jag är speciellt förtjust i dina fina singoallor!
Jätteroligt att ha hittat hit!

Bubben sa...

oj oj oj det där blir svårt! Vad kostar det att få tygprover? Vad atr e-slöjd per meter för sina tyger?

Anonym sa...

Spännande böcker, speciellt väsk-boken. Har typ 5 väskprojekt i huvudet! Tilda är kanske inte mitt presis (ännu-vem vet?)
Vad jag tänkte fraga dig: vad tyckte du om Ottobre tidningarna du lanade för nagra veckor sedan? Jag för min del kan inte fa sa där jätte mycket inspiration fran dom, men kanske jag har fel nummer ;)
Är avis pa e-slöjd, vill oxa kunna beställa där ;) Är nyfiken vilka färger det blir.
/Sara

Helena sa...

Bubben: Det kostar inget att beställa tygprover. E-slöjd tar 90 kr metern för sina tyger men de är rundstickade och är c:a 90 cm breda om man klipper upp det.

Ikketikketheo: Det enda jag sytt ur Ottobre-tidningarna ännu är elefanttröjan. Det är ju annars ganska mycket volanger och rysch på modellerna, men det kan man ju skippa. Tycker väl att pojkläderna i Ottobre ser ut som sånt man kan köpa i affären, inte så orginella egentligen. Jag tycker bättre om mer enkla modeller. Har beställt Gyntherböckerna på biblioteket igen, de kommer nog in den här veckan. Där finns en hel del snygga modeller.

Anonym sa...

haller med dig anggaende Ottobre :)
Gynther är bra, men jag har ingen annan mönsterbok sa jag kan inte gemföra. Hittade Gynther´s bok pa tyska pa ebay - blev inte sa dyrt som pa tradera ;)