måndag 16 mars 2009

ArmbandetHär är armbandet. Jag gjorde färdigt det i lördags. Det var ganska pilligt men lättare än vad jag trodde det skulle vara! Blir sugen på att prova att göra lite andra saker, men det får bli när mars månad är slut. Nu är det "Använd det du har" som gäller, d v s köpstopp. Armbands-kitet köpte jag som jag skrev tidigare för över ett år sedan på Panduro. Det får bli mitt fjärde bidrag till marsutmaningen.

9 kommentarer:

Junebacken sa...

Det blev ju jättefint! Väldigt vackra färger.

Anonym sa...

så fint armband. visst ät det kul att pyssla lite med pärlor o göra ett smycke. har en del pärlor o kedjor o gör nåt ibland...

Nina sa...

Åhh vad fint det blev, är det inte jättesvårt och pilligt??

Kul att ha ett smycke som man gjort själv, skall kanske sättas på att göra listan här hemma :-)

Linda sa...

Det blev ju jättefint! Det är så smidigt med Panduros smyckes-kit för man kan bara sätta sig och göra dom direkt, jag fegar lite över att "designa" själv. Tack för kommentaren på min blogg. Eftersom jag följt din blogg ganska länge nu, så kändes det nästan som att få besök av en kändis =)

TuvaLiten sa...

Jättetjusigt!! Tror inte mitt tålamod skulle klara av allt pillrande, men jag antar att om man bara testar så är man fast;)

www.musqotdesign.se sa...

Wow vilket snyggt armband och riktigt härlig blogg oxå!

Anonym sa...

Det blev ju jättefint! Och en perfekt present om du inte vill använda det själv....
Din smörgastorta sag ju uuur god ut!!! Jag ÄLSKAR smörgastorta :)

OttoPippi sa...

Jösses så fint!!! jag vill ha ett sånt själv :-) Börja sälj vet ja!! Visst är det härligt med köpstopp på något sätt? Jag får ÄNTLIGEN betat avv alla beställningar som ändå måste sys, och som jag redan hade tyg till hemma så det är ju perfa!! ha det gott!

anna sa...

Jättejättefint!!