torsdag 28 april 2011

Ett bortglömt UFO

Jag rotade igenom tyggarderoben förra helgen och hittade det här lila fordonstyget som jag köpte på syfestivalen i höstas och tänkte att ja just det, C har ju önskat sig en tröja i det tyget. Tar fram tyget och till min förvåning så är det redan tillklippta bitar!? Jag har absolut inget minne av att jag har klippt i det tyget, jag kanske gjorde det direkt när det var inhandlat i höstas, jag minns faktiskt inte. (Har man lite för mycket runt sig ibland eller?)


Ja, så det var ju bara att sätta igång och sy ihop den. Jag tror att den kan ha hamnat tillbaks i garderoben/UFO-lådan av en anledning och det var att jag inte har någon passande mudd hemma och jag gillar ju inte att sy med tvillingnål, brukar sluta med böjd nål eller att nålen helt går av... Men häromdagen gjorde jag ett försök att fålla med tvillingnål och att sy kantband i halsöppningen och det gick faktiskt bra, nålen höll :) Livebild kanske kommer senare, C ville inte vara med på bild och det får man väl respektera.

Ha det gott!

6 kommentarer:

Palven sa...

Tjusig!
Jag har på nåt vis missat att det fanns även i lila.

Gittan sa...

Super gullig! Du har inte en liten bit till av det där tyget kvar?? :)

dorabella sa...

Jättefin Helena! Lila är ju så fint!

Fangoria sa...

Haha ja ibland är man lite borta, går per automatik...=) Åhh så fint!! Det är ju helt underbart i lila!

Anonym sa...

Vilken fin tröja :) lila är en härlig färg. Ditt hemlispaket är på väg .. hoppas du får en trevlig valbort.

OYB sa...

Snygg!
Känner igen det där med att totalt förlägga minnet nånstanns;-)Men se det som så, nu gick det snabbare än du tänkt att få till tröjan:-)