söndag 3 april 2011

Ett molnigt set

Ibland ger jag bort "presentkort" i "Lillofantbutiken" när jag vill ge bort något men inte är riktigt säker på vad jag ska ge. Nu, eller det var faktiskt ett tag sedan, har jag fått in en beställning på ett molnset. (Ursäkta att det har tagit så lång tid).  Byxor, mössa och dregglis önskades i det blå/turkosa molntyget.


Storlek c:a 62 på byxorna, ett Ottobremönster, kommer inte ihåg vilket nummer. Mössmönstret har jag ritat själv efter beskrivning som finns hos Kokalal, med lite inslag av ihopsömnad från Gekkos beskrivning. Försökte rita om mönstret för att det ska motsvara c:a 1-3 månader, hoppas att det passar! Molntyg från JNYdesign.


En rosa mössa till storasyster önskades också, strl c:a 5 år. Mönster ritat efter Kokalals beskrivning. Ett prickigt förkläde och en haklapp ska skickas med beställningen också, måste ut och köpa rött kantband så att de kan bli färdiga någon gång.

Jag hittade det här på bloggers hemsida, olika sätt att titta på bloggen:
http://lillofant.blogspot.com/view/flipcard
http://lillofant.blogspot.com/view/mosaic
http://lillofant.blogspot.com/view/sidebar
http://lillofant.blogspot.com/view/snapshot
http://lillofant.blogspot.com/view/timeslide

3 kommentarer:

Miiaoo sa...

Jättefina kläder!! molnen är jättefina med vitt till!!

Skapat av mig sa...

Å så fint!

Anonym sa...

Vad roligt att du lagt ut bilder på kläderna:) Astrid älskar sin råsa molnmössa... Nu väntar vi bara på att lillebror ska komma så vi får börja använda de andra kläderna oxå. Såå fina, tack igen:)