onsdag 5 november 2008

Landskapströja


Igår kväll sydde jag en tröja av det jättefina landskapstyget. Hade beslutsångest över vilken färg jag skulle ta på ärmarna så det slutade med att jag valde vitt. Kanske inte det mest praktiska men så fick det bli. Jag fotograferade tröjan igår kväll men orkade inte blogga om den då. Hade inte tid att fotografera tröjan imorse och efter dagis idag var den smutsig så livebilder får det bli en annan dag. Färgglatt tyckte dagisfröknarna om tröjan!

Jag har använt mig av Lennartssons raglantröjemönster i storlek 100 kombinerat med mönstret jag använde till hundtröjan. Jag använde landskapstyget som kantband i ärmarna och hade tänkt att ha det i halsringingen med men den töjde sig så det var bara att sprätta bort och sätta dit en mudd istället. Tygerna är landskapstyget från Jofotex och vit muddväv från Stoff och stil.

Jättefint tyg!

8 kommentarer:

LinSar sa...

Åh va fin.Älskar det här tyget och den blev jätte fin med vit.

OttoPippi sa...

Verkligen snygg!!

Heilt spesiell sa...

Kjempeflott!!Nydelig stoff.Jeg har også bestillt landskapstøyet men det tar en stund til Norge;)

Anonym sa...

Jättehärlig! Ser fram emot live-bilderna!!

Lucia (Uplandsgården) sa...

Härlig din landskapströja blev, fint Kul att du använde tyget i halslinningen, jag tog rött. Roligt att den är figurssytt, det är snyggt.

e.ko sa...

gu va fiin:)
snygg kontrast med de vita ärmarna!!
**erika**

Helena sa...

Angående att använda landskapstyget som halsmudd och i ärmarna så var det hos Gecko jag fick den idén. (Glömde att skriva det i inlägget).

6-barns mamma sa...

Denna tröja var snygg!!!
Är själv sugen på både landskapstyget och elefanttygerna, har dock inte haft råd än.