söndag 15 februari 2009

Åh neeeeeeeeej!!!

Satt precis och sydde lite och nu har hela symaskinen skurit ihop! Jag kunde med möda vrida runt så att jag fick upp nålen. Den satt som berget! Efter det går det nu inte att vrida runt alls. Det är nog dags för service. Usch vad tråkigt! Känner redan hur syabstinensen sätter in.

11 kommentarer:

anna sa...

Trist :-(.

LinSar sa...

Va tråkigt.Men det brukar gå fort att få tillbaka dom ändå.

Heilt spesiell sa...

Såå kjedelig!!

Anonym sa...

Näää....alltid sa trakligt att göra syuppehall OFRIVILLIGT. Hoppas det inte dröjer för länge!!

Äppel Päppel sa...

Usch vad trist! Hoppas det går snabbt att laga den!

muhren sa...

Attans vad tråkigt!

kilje sa...

MARDRÖM! Precis samma sak har hänt mig. Jag hade en gammal maskin som sjöng på sista versen. Nu blir det en helt ny med beställningstid Gaah Men du kan ju stticka och det kan vara entröst när du håller på att explodera av kreativitet. Hoppas du snart får en frisk och stark symaskin tillbaka.

kilje sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Marie Frost sa...

Åh, det är ju så tråkigt! Har precis fått tillbaka min overlock, det är INTE kul när maskinerna måste lagas, varken för syabstinensen eller för plånboken...

Lilla K sa...

Usch då! Hoppas att det inte är något allvarligt med den!! Förstår att det kliar i fingrarna nu, men du får passa på att klippa och fixa med lite runt omkring så länge!!

Ett Tu Tre sa...

Usch så trist. Har inte grannarna eller närbelägna släktingar nån enklare modell som du kan låna? Det är ju bara så tråkigt att vara utan.
Hoppas det ordnar sig snabbt!