söndag 22 februari 2009

Böcker


Jag var på den lokala loppisen i veckan för att se om det fanns något intressant. Det fanns lite dragkedjor, knappar och garn m m men inget jag kände att jag ville ha just nu. Tyger var det väldigt dåligt med. Jag hittade i alla fall några böcker om sömnad och fick betala 30 kr för tre böcker, helt okej tycker jag.

Jeansoverall eller jeansanorak, det kanske skulle kunna vara något?


Det här skulle kunna vara jag och min lillebror -76! Mamma sydde sådana här väggbonader till oss. Jag hade en väggbonad med fickor ovanför min säng. Hade även en liknande den här med siffror. Nostalgi!

6 kommentarer:

anna sa...

Kul!!

Anja Allvin sa...

Ja, det är fint med saker som påminner om ens egen barndom! Vilka fina fynd!!!

Zazza sa...

Grattis till fynden. Urbilligt med 10 kr st. Jag har dom två främsta böckerna och måste säga att det är inspirerande att kolla gammla syböcker m m. Hoppas att du en dag får uppleva att komma ner till Stoff och Stil affären. Man kan inte se tyg för bara tyger där. Det är lite på gott och ont. Det kan ju bli lite för mycket också. Men vilken upplevelse det är. Kram Zazza

Sara sa...

Böckerna ser interessanta ut. Ica-böckerna ska ju vara bra. Och jeansoverallen frästar ja, den kan ju sys i annat tyg ocksa om man vill.

DG sa...

Tur att vi inte var små på 70 talet :p

Retro Elephant sa...

Vilka trevliga öcker du hittat!

//Lina