onsdag 24 juni 2009

Armband i blåa nyanserPå bilden överst till höger skymtar min sambos hobby, ett saltvattensakvarium


Jag har sytt lite i veckan, men inget som jag kan visa här ännu, det är lite hemligt än så länge. Och så stansar jag namnhalsband. Några av de jag har gjort finns bl a här, här och här. Ikväll blev det ett armband gjort av memorywire, jag har trätt på glaspärlor i olika blåa nyanser, vita små seedbeeds, metallpärlor och så en delfinberlock. Tycker att det blev somrigt.

Det är verkligen svårt att komma i säng på kvällarna nu, men snart är det semester. Jobbar den här och nästa vecka, är sedan ledig i två veckor, jobbar en och är sedan ledig i två veckor till. Inte helt frivilligt att behöva dela upp semestern... men är man oumbärlig på jobbet så är man ;-)

6 kommentarer:

anna sa...

Underbart! Väldigt somrigt och fint!

Fia sa...

Åh, jag är en "sucker" på blått så dessa gillar jag skarpt! Men jag inser också att tiden inte räcker för allt som jag skulle vilja göra och att göra halsband/armband etc, nä det hinns inte med tyvärr.

Doris_Assar sa...

Fina!!

Krumelur sa...

Tack för det jättefina paketet!! Jag hämtade det inte förrän idag. Vi har varit borta nämligen! Superfint verkligen det finns livebild på min blogg!

Tack igen!!

Bobo/Rumba de kransen sa...

Superfint! Jag har försökt se detta inlägg förut men inte kommit in. Det blir så ganska ofta på din sida. Visste du om det?

Jenny sa...

Jag har lagt ut en bild på min blogg oxå om vilket fint halsband du gjort till mig.
Detta blåa armbandet var superfint!
Har köpt hem lite pärlor oxå nu...Gjort två mobilsnoddar än så länge... Kommer bli mer när man blir varm i kläderna.
Kul att pyssla lite.
Ha´t gôtt!