torsdag 20 augusti 2009

Nya Stoff och stilkatalogerna

Idag dök de nya Stoff och stil katalogerna upp i brevlådan. Alltid lika kul! Men vad tidigt det känns med julkatalogen, men det är ju i och för sig bara 4 månader kvar till jul. ;-)

Det fanns som vanligt en hel del som väckte habegär. Här är några tyger som jag vill beställa och som jag har planer för.

Pingvininterlock

Grön interlock med fåglar

Lila interlock med fåglar

Randig interlock

Annars är det mycket att göra just nu och jag hinner inte titta in hos alla sybloggare lika ofta längre och framför allt inte sy så mycket. Men hoppas att det snart blir mer tid för sådant igen. Barnen börjar skolan på måndag och i och med det kommer väl snart den vanliga vardagslunken tillbaka igen.

14 kommentarer:

Mirrezz sa...

Ja dom där med fåglarna väcker habegär! =)

Anonym sa...

JO pingvinerna har jag ocksa upptäckt ;) Lycka till med allt, stressa dig inte för mycket!

Heilt spesiell sa...

Det var de samme stoffene jeg har sett meg ut gitt;) Og så var det gøy med litt barnestoff i interlock:)

LillaBarn sa...

Ja pingvinerna är toppen, avis avis... Vill också ha. Finns de att beställa på nätet med??

Anja Allvin sa...

Hej!
Hag har varit på Stoff o Stil o köpte pingviner, väldigt bra kvalite o jag gillar backgrundsfärgen. Fåglarna tyckte jag var så liten tryck på så att man inte riktigt såg mönstret...

yngla sa...

Visst är tygerna supersnygga! Har beställt samma tyger (och en hoper till *skratt*), så nu är det bara att vänta på brevbäraren...

muhren sa...

samma tyger som jag kollade på! ;) Det randiga gillade jag massor!

Mysebo sa...

Dessa tyger står på min lista oxå :-)

anna sa...

Pingvinerna väcker starkt habegär...

Karin sa...

Smycken är väl egentligen mycket billigare - och mkt lättare att "få tillbaka pengarna på" om man får nåt sålt än sömnaden. Hjälp, tänk vad många plagg jag måste sy och sälja innan jag bekostat mina maskiner... Men jag hade ju redan "vanliga" pärlor, nålfiltningsgrejor, tyger, garnen, gipstjogräs och lite andra bra-o-ha-grejer så det kändes överkurs att börja med en grej till :-) Fast jag har ju nästan slutat pärla och nu får jag ju faktiskt användning för en del av de grejerna, hm, alltså är jag bara kostnadseffektiv ;-)

Ett Tu Tre sa...

Idag körde jag ut till Stoff och stil i Malmö för att hämta katalogerna. Mycket fint finns det i katalogen och lika roligt ar det att gå runt och känna och klämma. Jag kom hem med både kataloger och ett par tyger till mig själv.

Karin hemochliv.blogg.se sa...

Tävla hos mig nu!

makiato sa...

Vilket sött fågeltyg.

Anonym sa...

hej, skojar du eller, gud så söta pingvinerna va i katalogen. vill verkligen ha dem. får låna hem en maskin igen o sy tröjor till barnen. de va ju rätt billigt tyg, hoppas bara på bra kvalité med..