söndag 25 oktober 2009

Helgens tyginköpRävtyget är så fint, skulle vilja spänna upp det och ha det som tavla

Helgens tyginköp blev = inte mycket. Tidsbrist + att jag hade lämnat den tjocka plånboken hemma ;-) satte stopp för tygfrosseri. Igår var jag en snabb sväng in på IKEA, vi skulle byta lite saker bara men jag lyckades i alla fall roffa åt mig en meter av det nya "rävtyget" och hittade äntligen det randiga tyget som passar så bra ihop med de limefärgade IKEA-flodhästarna, jag har tittat efter det flera gånger tidigare men inte hittat det, den här gången hittade jag det långt ner i en kartong.

Idag var jag en snabbis på sy- och inspirationsmässan i Göteborg, jag var där med min mamma och min moster som ville titta på broderigrejer. Vi gick igenom mässhallen rätt fort och det jag fick med mig var en bit djurtrikå från E-slöjd i alla fall. Annars var det rätt mycket quilt och garn kändes det som, men det var kul att i alla fall ha varit där!

9 kommentarer:

alvinea sa...

Underbart rävtyg! Ska själv till IKEA på torsdag, håller tummarna för att jag kan sno åt mig en bit också!

Anonym sa...

Visst ska du spänna rävtyget på ram! Klappade det på Ikea igår men lyckades faktiskt med att inte köpa tyg alls!!!! ;)

od Andulky sa...

Tror jag måste till Ikea ;-).

Johannah sa...

djurtrikån från E-slöjd har jag också köpt men vet inte vad jag ska sy av det. ska bli roligt med inspiration från ngn annan!

Äppel Päppel sa...

Var också på mässan idag...fingrade lite på den där djurtrikån, men den fick bli kvar. Den är väldigt söt dock! Tyckte mässan var lite småtrist...men lite tyg blev det ändå!

Helena sa...

Djurtrikån vet jag inte riktigt vad jag ska göra av ännu, men det verkar ju inte gå att beställa den från E-slöjd utan den säljs väl bara på mässorna?

Anonym sa...

Hej hej,
Tack för kommentaren hos mig. Jag har inte läst din blogg på länge. Vad mycket fina saker du har gjort den senaste tiden. Nu har jag lagt till dig på RSS:en.

/Anna
www.ponny.nu/blog

yngla sa...

Jättesöta tyger! Visst är räven söt, har en egen räv som ligger och väntar på att bli något, men har inte haft hjärta att sticka saxen i honom ännu :)

HomeRiver sa...

Den där djurtrikån har jag också liggande och vet inte vad jag ska göra av än.