tisdag 27 oktober 2009

Myshumla

Jag är en myshumla? Hittade ett stiltest på Nordsjös hemsida. Myshumla blev jag med inslag av Rosamolnare, Mimstamöjligtoman och Avskalare. Nja, vet inte om det stämmer direkt, här finns i alla fall testet om du vill testa dig själv.

Så här lyder definitionen på en myshumla:
Suddig och söt, mysiga snackkvällar med bästa vännen. Hemma bäst, gosigt, mjukt och skönt att krypa ner i soffhörnan. Naturligt, mjukt och ombonat där inget stör. Möbler som omsluter dig. Hemma hos dig är det hemvant, hemtrevligt och lagom inbott. Du älskar naturfärger och milda toner. Gärna organiska mönster på tapeter och tyger. Färg, tapet och golv med skön struktur gillar du också. Möblerna och inredningen är inte så genomtänkt. Du har helt enkelt valt det du tycker om och det du tycker om har fått stanna. Som kära gamla vänner. Mys är bäst!

3 kommentarer:

Cantina sa...

Gjorde det där testet jag också och måste säga att jag inte litar på det för fem öre. I så fall känner jag inte mig själv. Testet tyckte att jag var en Pryloman vilket är precis raka motsatsen till vad jag är. Jag älskar ordning och reda och "var sak har sin genomtänkta plats". Det stod att mitt motto var "More is more" medan skriker "Less is more" om hela mig. Ja, ja. Så kan det gå. Skulle ju själv säga att jag är en Avskalare med inslag av Mys. Det måste vara något fel på testet ;-)

Mia sa...

Hej, roligt test. Jag gjorde testet direkt tycker nog att det stämde ganska bra. Jag fick samma som dig. Jag gillar att vara hemma men inte för att mysa hela tiden kanske mer pyssla.

Ha en trevlig onsdag.

LillaBarn sa...

Ska testa!! Betalade igår förresten, men vet inte om du kollar den andra email adressen regelbundet... Satte in några kronor extra så det täcker Paypalkostnaden (hoppas jag). Fick du min address???