måndag 26 oktober 2009

Min vinstkjol kom idag + halloweensmyckenIdag kom den jättefina kjolen som jag vann hos Ikke Tikke Theo. Fina färger som man blir glad av. Tack Sara! Jag har ju redan lovat bort den till min lillasyster då kjolen är aningen för liten för mig, så några livebilder kan jag inte bjuda på ännu, syrran bor i Stockholm och jag i Göteborg.Gjorde ett halloweeninspirerat armband och örhängen igår i svart och orange. Fick fotografera i morse innan jag gick till jobbet, nu är det ju mörkt när man kommer hem så det är svårt att få till bra foton.


6 kommentarer:

Lilla Gryn sa...

Vad fina de var, smyckena. Visst är det svårt att få bra ljus till bilderna så här års.

Bobo/Rumba de kransen sa...

Jag är så avundsjuk på kjolen. Jättefin! Och jag gillar färgerna på smyckena. Jättefina!

Turboneedle sa...

Grattis till kjolvinsten!
Vilka fina smycken du gör. Helt otroligt vackra. Måste absolut beställa något, snart.

Fangoria sa...

Jättefin kjolvinst!!!
Och smyckena älskar jag, är väldigt förtjust i Halloween och de här färgerna är härliga!
Kul att du vill vara med i min tävling!

LillaBarn sa...

Fin kjol, och vilka underbara smycken (igen). Förresten, min email funkar likte kasst just nu. Den tar emot mail, men skickar inte. Men om du skickar till mig så kan jag ju bara kommentera på din blogg tillsvidare. Nu ska jag gå ut i solskenet. Inte. Det bara regnar och är mulet här just nu... Mycket lämpligt väder när man har barn som klättrar på väggarna efter en förmiddag hemma, ha ha ha... Efter en vecka kan det bli lätt desperat i det här hushållet. Och stökigt...

Johanna o Hanna sa...

Hej.

Vi undrar om du skulle vara intresserad av att sälja dina handgjorda saker, eller om du har några secondhand saker du vill sälja, på hantverksmarknaden.com? Vi skickar med lite information nedan och hoppas att vi hör av dig snart. Webshoppen beräknas öppna den 1 november om allt går enligt planerna.

Hur fungerar det att sälja på Hantverksmarknaden.com?

När köparen har gjort en beställning skickas ett mail ut till säljaren med information om köparen. Ex. Maja ska sälja stickade tröjor, hon skickar in all information vi behöver om hennes tröjor. Hon vill lägga upp 5 tröjor i olika färger i vår webbshop och får betala 10/upplagd vara, alltså 50 kr. Vi lägger upp hennes tröjor på Webbshoppen. När köparen beställer en tröja skickar vi information om köparen till Maja.

Vem ansvarar för att köpet går igenom?

När Maja har fått köparens information tar hon själv kontakt med denne för att göra upp om köpet. Därmed är det köparen och säljaren som ansvarar för huruvida pengar förs över och varans kvalité. Om vi får information om att en säljare eller köpare har på något sätt inte uppfyllt sin del av köpet kommer vi att ta bort säljaren eller inte låta köparen handla hos oss något mera! Som säljare skriver man under ett kontrakt där man lovar att den information som står om varan på webbshoppen ska vara sann. Du som säljare bestämmer själv vilket betalningssätt som passar bäst vid försäljning.

Kostnader

Ni som vill sälja på hantverksmarknaden.com kontaktar oss på info@hantverksmarknaden.com. Ni får då ett formulär att fylla i med den information vi behöver av er. Vi tar ut en kostnad på 10/vara vi lägger upp som ska betalas i samband med registreringen av era varor. Vi tar ut denna kostnad för att täcka våra utgifter som webbhotell, domännamn, reklam osv. För 10/vara får din vara ligga uppe på hantverksmarknaden.com i 1 år. Om du inte fått sålt din vara inom ett år skickar vi ut ett mail och du kan då välja att ta bort din vara eller för endast 10 kr låta den vara kvar under ett år till. Om du har gjort en större produktion av en vara, (ex. stickade tröjor i likadant garn, samma färg med samma detaljer men i olika storlekar) betalar du endast 10 kr för 2, 20 kr för 4 etc.

Maila oss om du tycker att detta verkar intressant så kommer vi att skicka mer utförlig information till dig.

Varma hälsningar

Hanna och Johanna