söndag 29 november 2009

En brödkorg

Här är något som faktiskt har blivit sytt! En brödkorg, eller den går ju att använda till annat också, lägga frukt i t ex. Tygerna är stuvbitar från Ikea och mönstret hittade jag i en Allt om Handarbete.Veckan som har varit har gått otroligt fort. Jag har fått iväg några beställningar på halsband men har några kvar som jag ska försöka få färdiga idag. Så från imorgon tar jag bort beställningsstoppet. Jag har fått ihop en del till julmarknaden men det ligger högar här med utklippta saker som ska sys ihop, får se hur mycket jag hinner få färdigt. Kommer hela tiden på mer saker som jag vill ha med mig :)

Ha en mysig första advent!

6 kommentarer:

LillaBarn sa...

Fin! Jag vill också sy en korg, men det blir ju liksom aldrig av....

Alla kan sy sa...

Vilken fin brödkorg! Och fina tyger, ska till IKEA idag. Brödkorg står på att göra listan, tillsammans med så mycket annat :)

Vad roligt att du vill vara med i utlottningen av tomtarna!

Erica/Bubben sa...

spännande med marknad. Ser fram emot att läsa hur det gått.. Brödkorg har stått länge på min to do lista, men av någon anledning verkar den hamna längre och längre ner :) Din blev jättefin.. gillar färgkombinationen

KRUMELEJ sa...

Jattefin brodkorg och lycka till pa marknaden.

HomeRiver sa...

Nu är novemberutmaningen avslutad för mig. Roligt att jag hittade så många inspirerande bloggar tack vare utmaningen (bland annat din). Hoppas att vi syns igen! Jag har tänkt i evigheter att sy sådana dära brödkorgar. Hoppas att det blir av tillsist.

Michaéla sa...

Jättefin brödkorg!
Är dessa svåra att göra? :)