onsdag 2 december 2009

Mössor till marknadenJag har sytt några mössor som ska med till marknaden. Det får bli två av varje sort. Det är jättesvårt att veta hur mycket/lite folk som kommer och vad de kan tänkas vilja köpa på julmarknaden. Mössor och dregglisar i tyger från Jofotex, Andersson&Hjalmarsson, JNYdesig och stoff och stil, eget mössmönster, dregglismönster från Allt om handarbete.

Jag hittar inte min kamera för tillfället så jag fick fota med mobilen, därav den lite suddiga bilden.

Nu är det ju ny månad och Novemberutmaningen är avslutad. Det dyker ev upp en utlottning här snart. Jag har sytt en del i november som jag inte hunnit blogga om ännu, så får se vad det blir.

Nu måste jag fortsätta här. Tack ni som tittar in och lämnar kommentarer, hinner själv knappt sitta vid datorn längre känns det som.

5 kommentarer:

Jenny sa...

Hej!
Har kollat runt lite på olika bloggar och fann vimplar på en blogg.
Precis lika dina. Kolla in dem på anskuskammare.se
Riktigt fina faktiskt!
Kram Jenny

Lottaspace sa...

Fina!
Tycker själv också att det är lite svårt att veta hur mycket och vad man ska ha med sig.. att jag varit så mycket sjuk den senaste tiden har ju inte gjort saken bättre.. själv har jag bara en och en halv vecka kvar till min marknad..

Strömming sa...

Mössor och dregglisar var det som sålde bäst hos oss i helgen, så mitt tips är att ta dubbelt så många som du tror! Moln och elefanter gick bäst. Lycka till på marknaden, det du sytt ser superfint ut!

Tygterrier sa...

Strömming har redan sagt det jag skulle skriva :-) Hoppas du får en härlig marknad med massor av kunder!

KRUMELEJ sa...

Vilka jättefina mössor och dregglisar. Hoppas att du får en trevlig marknadsdag och lycka till.