söndag 18 april 2010

C i en av sina favoritmössor

- Mamma, kan jag få en mössa till?

Visar en bild på C i en av sina favoritmössor. Hon har flera favoriter just nu och vill helst ha allihop samlade på ett ställe. Hallen är inget bra ställe tydligen. Nej, favoritförvaringsplatsen är i ett örngott. Hon tror kanske att hon ska kunna lura mig att det bara är en kudde som ligger i sängen när det istället är c:a 10-15 mössor istoppade i kuddfodralet :) Jag börjar tycka att den här packningsmanin börjar gå över styr! Har hört med andra på jobbet som har barn i samma ålder, c:a 3-4 år, att de barnen också är väldigt benägna att packa saker och stoppa undan allt de kommer över på konstiga ställen. Hur har ni det?

6 kommentarer:

Palven sa...

Tjusig mössa. Min skrutta har oxå ett antal som det växlas mellan.

Ha, ha - det där känner jag igen :o)
Här packas det för jämnan. Skruttan har två ryggsäckar som jämt är fulla. Å sedan är hon som en hamster, i ett hörn i storarummet kan hitta de mest konstiga sakerna.

KRUMELEJ sa...

Åh, vilken fin mössa. Har också en 4-åring (snart iallafalla) och här packas det inte så mycket, men trotsas :D. Mamma är inte värd vatten och pappa älskar hon :C. Vi får väl hoppas att det vänder snart.

JuMel sa...

Så klart hon gillar sin fina mössa! Måste tyvärr säga att min 6-åring fortfarande älskar att packa så förvänta dig inte att packandet ska sluta allt för snar för vissa håller det visst i sig lääänge:)

Y sa...

hahaha här packas det också, förstås. Int ehelt kul när det är bråttom till dagis på morgonen. Fin mössa!!

Fia sa...

Japp, här packas det...fast mest "presenter". Det mest konstiga saker packade i docktäcken etc. Och trots att T garderob svämmar över så duger bara vissa saker...typ det rosa. Fast idag svimmade nästan mamman (ie jag) när damen valde en varmgul muminklänning som hängt och hängt...fast såklart med rosa tights och rosa tröja under...;-)

Fangoria sa...

Snygg mössa!!