söndag 11 april 2010

Halsband med lampworkpärla

Vilket fint väder vi har haft idag! Vi satt ute på altanen tidigare idag och när man blundade så kändes det som om det var sommar! Härligt! Idag har det inte blivit något skapat ännu men jag kan visa ett halsband som jag gjorde igår.

Halsbandet kan knäppas på olika sätt. 

Jag köpte hem de här jättefina lampworkpärlor för ett tag sedan. De finns i olika storlekar och färger. Jag hittade en smyckesblogg där en tjej hade gjort jättefina små glasäpplen av sådana här pärlor genom att sätta på glaslöv, jag hittar inte den bloggen just nu :/ länkar när jag hittar tillbaks till den. (Hittade bloggen där jag såg äpplena först.) Jag tyckte de var så söta så jag gjorde några själv. De större pärlorna är fina med en riktigt lång kedja.

Den turkosa pärlan är inget äpple ;) den är bara med för att visa de olika storlekarna. Den blå är minst, 20 mm i diameter, den rosa är mittemellan, 26 mm och de röda och gröna är störst, 30 mm i diameter.

10 kommentarer:

Skapat av mig sa...

Å så söta!, läckra färger!

Palven sa...

Superläckra!
Jag blev grymt sugen på det röda :o)
Kommer de ut i shopen?

Anonym sa...

WOW så snygga!!! Ett sådant kommer jag definitivt vilja ha till sommaren!! Har tipsat min syster om dina fina smycken så när hennes bebis kommer i augusti kommer en beställning av henne =)

WilleBus sa...

Jättesnyggt, vårfint med alla färgerna. / Jennie

Åsa Tidqvist sa...

men gud så snygga! det gröna fastnade i min hjärna...hör kanske av mig... ;)

od Andulky sa...

Så underbara!!!

BibbiDi's sa...

Grattis till vinsten i min tävling ;)
Maila mig på bibbidis@hotmail.com
dina adress uppgifter så får du hem dem snart på posten!

Mvh Marina

Zanna sa...

Vilka fina halsband, jag har massor av lampwork pärlor här hemma, allt från 100 kr pärlor till 10 kr pärlor :) Så gammal är du ju inte, erfaren är kanske ett bättre ord :) Ja det ska bli skönt att åka iväg, tyvärr är jag inte så förtjust i värmen men det ska bli kul att få se när leo flyger för första ggn och hur han tycker att det är på semestern. Kram

Krajamaria sa...

Tack för den fina PIFen!

KRUMELEJ sa...

Love it, love it, love it!