lördag 10 april 2010

Smycken, smycken

Här kommer ett inlägg med smycken, bl a några av de namnsmycken jag gjort den sista tiden. Det är jättekul när det dyker upp en beställning i mailen emellanåt. :)


Här är ett armband jag satt ihop i veckan. Istället för en ormlänkskedja tog jag en tjock läderrem istället där jag satte på ett togglelås med ett hjärta. Svartvita glaspärlor och tibetsilverberlocker.Ett par örhängen med trollsländor blev det häromkvällen också. 


Och jag kan hålla med om att tunikan inte såg så stor ut på bilderna på C i inlägget innan men jag kan visa den här bilden också, där hon försöker dra av sig den hemska tunikan. Det är alltså inte resår upptill utan den är helt enkelt väldigt vid. Sprundet med knytbandet behövs inte om man säger så... Nu ska jag sätta mig och sprätta bort snedslån och försöka rynka halsringningen lite mer och sy på snedslån igen. Usch, tråkigt när man behöver göra ändringar.


Ha en bra lördag!

5 kommentarer:

Nina/littleperky sa...

Fina smycken! Tunikan ser snygg ut, hoppas det löser sej med halshålet!

Palven sa...

Du gör så fina smycken, snart kommer en eller två beställningar till :o)

LillaBarn sa...

Fina smycken! Och duktiga du om du gör om halshålet, mina plagg som måste ändras blir oftast liggande vilket är riktigt dumt. Jag har en mwegahög med plagg som väntar (och vissa har väntat läääääänge....)

Alla kan sy sa...

Jag hoppas du får in lite beställningar efter inlägget med den inspirerande bilden!

Jag kikade på dina fina smycken efter din kommentar hos mig. Halsbanden med namn är verkligen jättefina, men jag är ingen halsbandstjej. Går det att få ihop något liknande med armband?

Anonym sa...

armbandet är fin, men kostar inte de pärlorna jättemycket?
eller vart köper du dem?