torsdag 29 juli 2010

Rensat i röran

Idag har det varit riktigt tråkigt väder, regnat hela dagen. C har i alla fall roat sig och varit ute och cyklat och hoppat i vattenpölar och tyckt att det var jättekul med regn. Själv har jag "roat" mig med att städa. Rensat i en garderob, tagit den vanliga svängen med dammsugaren och faktiskt också hunnit städa i en av pärllådorna. Innan låg pärlorna i de påsar de ligger i när man köper dem, i en stor kakburk. Inte så överskådligt precis. Jag köpte en pärllåda på Panduro på rea för ett tag sedan och nu har jag äntligen hunnit sorterat en del av pärlorna i alla fall. Alla fick inte plats men nu blev det mycket mer överskådligt :)


Jag känner att jag lätt tappar både sylusten och pärllusten när det blir för rörigt och man har svårt att komma åt tyg och pärlor m m p g a att det ligger en massa papper/reklam och annat i vägen. Så det är ju inte helt fel med en och annan regnig dag på semestern för då kan man ju stanna inne med gott samvete men som sagt det får gärna regna en dag men sedan vill vi ha sol och värme igen :)


Jag passar på att visa ett armband och ett par örhängen som jag har gjort också, inte idag dock utan i förra veckan, jag hinner inte riktigt fotografera och lägga upp det jag gör.

Om det är dåligt väder imorgon också så ska jag sätta mig och surfa runt bland alla bloggar som jag brukar titta in i, något som inte heller riktigt har hunnits med den sista tiden.

7 kommentarer:

TRI o MAR sa...

Håller med om att man behöver endel regndagar för att få nyttosaker gjort. Ser ut som att du har koll på läget nu! Fint armband du gjort.

Katarina sa...

Å vilket fint armband! Gillar skarpt!

Palven sa...

Gillar!!! Dina armband är så snygga :o)

Jag skulle oxå behöva röja, fast i röran bland tyger..... men lusten till det har inte riktigt infunnit sig. Konstigt ;o)

Alla kan sy sa...

Om du vill ha garnet, kan jag gärna visa dig hur man virkar/stickar.

Det känns skönt om det kommer till någon användning. Och min man kommer bli ännu gladare.. även om jag kom hem med mycket mer garn än jag skänker bort. :)

Vero sa...

Ja, jag har fått mina saker också efter nån vecka från Kina tidigare, denna gång vet jag inte vad som hände... Suck!

Ha det gott!

Anonym sa...

jättefint armband!

Smycken och Smulor sa...

Vilket fräckt armband! Första gången jag hittat hit till din blogg och jag är fast!
Marie-Louise