söndag 11 januari 2009

Stickad mössa :-D

Nu har jag lyckats knåpa ihop en mössa! Jag har inte stickat sen jag vet inte när, i 6:an kanske. Det ska föreställa en Åremössa, men måste tillägga att den inte är stickad i rätt sorts garn så det kan ju vara därför den blev så skum i formen. Men den får anses som ett test. Jag kom ju på hur man stickar igen i alla fall, alltid något. Nu ska här införskaffas Milanogarn och sedan ska här stickas!

Här skymtar ni mig under den gigantiska mössan, ha, ha!

Väldigt lång mössa!

14 kommentarer:

Anonym sa...

supersnygg!!! *VILL HA* :)

Äppel Päppel sa...

Jättesnygg! Fina färger! Vad kul att du börjat sticka igen! Tycker det är så mysigt och avkopplande att sticka, t ex framför TV:n!

Zazza sa...

Vilken fin mössa. Du kan ju vist sticka hur bra som helst. Fortsätt med det. Kramizar Zazza

Anonym sa...

OOhh, sa fin!!! Tur att du började med det ;)
Kul att se lite av dig ;)

muhren sa...

Jag tycker det är skit snygg!

Kram linda

Syster Blå sa...

vilken fin!blir supersugen på att sticka en sådan själv! vart köper man milanogarn? finns det något annat liknande man kan använda?

Helena sa...

Jag är helt ny på och sticka och vet inte mycket om garner men jag hittade den här sidan på internet http://www.kaki.se/. Där finns Milanogarn. Hittade även på blocket: http://www.blocket.se/vi/18936875.htm?ca=22_s Jag tänkte kolla på stan, d v s Göteborg.

OttoPippi sa...

Ser inte alls konstig ut! Vill också sticka en sån!

anna sa...

Vad fina saker du syr och stickar!!
Jag tycker mössan är cool!
/Anna

Lilla K sa...

Övning ger färdighet! Vilka fina färger du har i mössan, den ser varm och go ut! Jag lägger till dig på min blogglista, hoppas det är okej! =)

Mamma sa...

Hej hej, FÖrsta gången jag kikar in här hos dig och måste verkligen berömma dig för dina kreationer och dit uthärdighet. Jag har besökt många sybloggar det senaste året och tycker det verkar SÅ roligt. Alla tyger och färger och mönster får mig att sväva på moln. :-) Men jag är ingen duktig sömmerska, syr bara gardiner och möjligen någon fåll på ett par byxor. Men jag skulle vilja. Har du nått tips på hur man börjar. Med nåt enkelt kanske?.... En annan fråga jag har är: Blir det billigare än att köpa i affärer eller går det jämt upp?
Tack för en inspirerande blogg

Anna sa...

Åhhh vad jag skulle vilja kunna sticka, måste gå en kurs snart :-) Såg att du också har tre barn, me to ;-) Trevlig helg, kram Anna

Lilla-Anna sa...

Hej
Jättefin mössa, är den stickad på "tvären"?

Karin sa...

Tycker mig känna igen färgställningen... är det Eskimo?