fredag 1 maj 2009

I ren desperation


Det händer inte så mycket här i bloggen för närvarande. Lite tyginköp har det ju blivit men inget sytt. Kan knappt med att kalla det för en syblogg längre. Som ni väl vet så väntar jag ju fortfarande på min vanliga symaskin som är inlämnad på reparation. Men igår tog sybegäret över och i ren desperation klickade jag hem en overlock från SMD!

Jag valde en Brother 3034D som verkar vara en ganska enkel overlock och med ett väldigt bra pris. Den kostar 219 £, kollar man dagens kurs på t ex Forex så blir det ungefär 2700. Här i Sverige har jag hittat den för 4995. Frakten från England går på runt 400 kr så totalt 3100 kr. Ska bli jättekul med en overlock!

10 kommentarer:

Anonym sa...

ohhhh Helena!!! Vad KUL!! Att du äntligen kan sy av de finfina tyger du har hemma!! En overlock är ju aldrig fel! Grattis Grattis!! :D :D

anna sa...

Grattis! Jag har inte ångrat min OL -inköp en enda sekund! Älskar den!!

Heilt spesiell sa...

Overlock er bare fantastisk digg!!Jeg virkelig elsker min Babylock.Nå har jeg også kjøpt meg en Coverpro men den har jeg ikke testet enda.Grattis med ny maskin -Kos deg.

Ett Tu Tre sa...

Grattis till den nya maskinen. Jag tror inte du kommer att ångra dig en sekund.Jag har den enklare/äldre varianten av Brotheroverlocken och är väldigt nöjd, har sytt massor på den i över ett års tid och den har aldrig krånglat.

h sa...

Provade den på symässan i Kista och den var jättebra. Kändes "mjuk", snabb och tystgående. Har för mig att specialpriset på mässan var 3900:- så det låter som du gjort ett fynd. Ska bli spännande att höra vad du tycker om den. Är också sugen på en overlock, men har inte råd just nu. Tänkte belöna mig med en när jag börjar jobba i höst...

lillepooh sa...

Overlock er helt fantastisk! Gled deg! Jeg har også en ganske så enkel maskin (janome ML644D) men den funker som bare det, og jeg elsker den...!!!

LumLum sa...

Grattis till ny maskin! Jag har precis en sådan, och är väldigt nöjd med den. Enkel att förstå sig på, och att trä. Tror du kommer bli nöjd med den.

Strömming sa...

Grattis till din nya maskin! Tack för den länken till sidan, nu blev jag sugen på att beställa en coverpro. Du får gärna berätta om du är nöjd med servicen från den symaskinsbutiken!

TIA sa...

Gratulerer med ny overlock !!

Cantina sa...

Grattis till din nya maskin!!
Vad är det egentligen för fel på din gamla - den har ju varit på lagning jättelänge nu ju! Hur klarar du dig utan den??
Lycka till med din nya maskin. Kul att få prova overlock! Skulle själv vilja göra det!