tisdag 12 maj 2009

Lite nya tyger igen

Jag skickade iväg en beställning till Stoff och stil i förra veckan och igår kunde jag hämta ut de här godbitarna. Det är lite farligt det här att inte ha symaskinen att lägga sin tid vid utan man blir sittande vid datorn istället och det är ju väldigt lätt att beställa både det ena och det andra. Nu har jag i alla fall begränsat mig väldigt bra tycker jag för det fanns ju en massa mer fina tyger som jag skulle vilja ha men det fick stanna vid det här!

Tre seersuckertyger, äppelgrönt, rosa och svart/vitt.


Limefärgad mudd och velour och limefärgad jersey med vita solar.


Och så blev det lite tillbehör i form av två sorters resår, kardborreband, tre paket snedslå, två dragkedjor (jag har ju tänkt mig att sy en jacka till C någon gång) och ett solhattsmönster fick slinka med också. Försökte mig på en "beppehatt" förra sommaren men fick inte till den riktigt. Det här mönstret ser lättare ut eftersom det inte är något brätte som ska på. Men skenet kanske bedrar? Återstår att prova när symaskinen kommer tillbaks. Den är ju som sagt inlämnad för tredje gången nu.

Vill visa lite bilder på C också när hon pärlar ett armband. De flesta vattenkopporna verkar sitta i ansiktet och på ryggen. Skönt att det inte verkar bli så jättemånga i alla fall. Storasyskonen hade vattenkoppor för några år sedan när de var 8 och 5 och de hade mer vad jag kommer ihåg i alla fall.


Igår var min mamma hemma med C och de hade en mysig dag tillsammans. Idag är jag hemma men i morgon blir det nog mormor som får rycka in igen, resten av veckan får vi se hur det blir.

5 kommentarer:

Anna sa...

Fina tyger du beställt! Det är verkligen farligt att ha en internetuppkoppling nära till hands! Jag har spontanköpt tre mönsterböcker... det hade jag varken behövt eller räknat med =)

Lilla NovaK sa...

Tygerna var superfina, gillade de gröna och grönrutiga!! Jag håller med dig, det är verkligen så att när man inte har så mycket annat att göra så är det lätt att klicka hem lite som man "tycker" sig behöva! Hoppas att du får tillbaka din maskin frisk, snabbt igen!

Anja Allvin sa...

Jag känner likadant- sitter på jobbet och bara beställer en massa :-)))
Stoff o Stil ligger på vägen hem, så jag svänger ofta in och köper "BARA LITE MUDDAR" :-)

anna sa...

Jättefina tyger!! Vad söt hon är!

r e b e c k a sa...

så underbara smårutiga tyger!! :)