fredag 15 maj 2009

Nu är den här! :-)Brother 3034D

Idag kom overlocken som jag beställt från Sewing Machines Direct (SMD). Det lär väl ta ett tag att lära sig den antar jag men kul ska det bli! Har bara precis packat upp den så nu ska jag tillbaks till symaskinen och se om jag klarar av att trä den. Det sitter trådar i nu så meningen är väl att man ska följa dom. Är total nybörjare på overlock.Här är det som följde med: Saxar, tråd, måttband,sprättare, adapter och nålar. Skräpuppsamlare och instruktions-DVD. En pressarfot för blindfåll (tror det heter så) följde också med.

15 kommentarer:

Zanna sa...

Ja det va trisst att tygerna va dåliga, men men. Va kul med en ny maskin!!!

Anonym sa...

Kul Kul Kul!!! Hör gärna av dig om du behöver hjälp...

Lilla NovaK sa...

Så roligt!! Grattis till nya familjemedlemmen får jag väl nästan säga, för det lär det bli... =) Hoppas Ni får många fina stunder tillsammans!

Strumpetossa sa...

Ååå vad kul! Berätta gärna hur maskinen är, letar själv efter den perfekta. :)

Anna sa...

Vilken lycka med en ny maskin! Riktigt avundsjuk är jag! Jag har också kikat på SMD, men inte vågat. Är lite feg antar jag =)

Bobo sa...

Gud vad kul! Du måste skriva sen om hur den är. Jag är också sugen på en overlock men måste spara lite mer pengar först.

Doris_Assar sa...

Grattis!!! :-)

Pumla sa...

Vad roligt med ny maskin. OL är plättlätt, du kommer vara proffs på nolltid :)

Anonym sa...

skoj med en ny maskin, vad kostar den? med frakt o allt ihop?


den playdoh leran som du gjorde, den blev inte kletig o fastnade i bordet efter ett tag?
alla olika ja har testat o göra fastnar ju efter nån tid degande. irriterande ju..

Cantina sa...

Grattis till din nya maskin! Hoppas att det blir en trevlig bekantskap med många underbara alster som resultat!

anna sa...

Stort grattis!

Strömming sa...

Gratttis till ny maskin

Funderar på coverlock därifrån, funkade det bra att beställa?

Ett Tu Tre sa...

Jag har ju läst alla dina inlägg, men eftersom jag nästan alltid läser sybloggar samtidigt som jag nattar yngsta dottern i min famn blir det lite knapphändigt med kommenterandet. Jag har i alla fall sett att du har kommit igån med din nya maskin, och jag vill säga grattis till utökningen av maskinparken. Hoppas du blir nöjd med ditt val!

Jeppe sa...

Sjysst bonuspaket! Vi har funderat på att beställa därifrån i ett par år, men valde att ta med deras priser till vår symaskins leverantör istället som då sänkte priset för oss. Ett tips till nästa gång!

Emma sa...

Hejsan!!
Kom in här av en slump! Är på gång att beställa en brother 3034d från smd, men fattar inte om det ingår standard pressarfot eller om jag måste beställa den? Vet du?