söndag 5 juli 2009

Clara 3 år + skickade PIF:ar



Idag har vi haft kalas för lillstumpan som fyller 3 år. Helt otroligt vad tiden går fort! Tyvärr blev det inte så många kort tagna idag, det är nog så att fotograferandet avtar ju större barnen blir. Här är i alla fall några kort från dagen. C med en köttfärsåskladdig mun :-) öppnandes paket och sedan ute och blåser såpbubblor. Lägger med en bild på en nyfödd Clara också. Hon är född 4.10 på morgonen och vi åkte hem efter lunch. Det var fullt på BB den dagen så vi låg på förlossningen och väntade på ett ledigt rum men jag tröttnade efter några timmar och vi bestämde oss för att åka hem istället ;-) så här är hon hemma bara några timmar gammal.



Här är två av de tre PIF:arna som är ivägskickade. Klänning till FAE och t-shirt till Karin pysslar. Både t-shirtmönster och klänningsmönster ur Ottobre, sommarnumret 2007? som jag lånat på biblioteket. Randigt tyg från Andersson & Hjalmarson, fjärilstyg från MG-tyg.



Lägger också in en bild på de här djuren som C är väldigt fascinerad av just nu. Måsungar som igår hamnade på våran gård. Fiskmåsarna har tydligen bestämt sig för att bygga bo i ett av husen bredvid vårat och nu har ungarna tagit sig ur boet men de kan inte flyga ännu och har sprungit runt på gården sedan igår. Vi bor ju bara en liten bit utanför Göteborg men det är ju ändå ett par mil till havet, så man kan ju undra vad måsarna gör här. Sedan har vi den här igelkotten som kommer på kvällarna. C tycker det är jättekul att slänga ut kattens torrfoder till den. :-D




(Jag har uppdaterat butiken med lite bilder också)

3 kommentarer:

Lilla NovaK sa...

Grattis Clara! Hoppas att hon har haft en riktigt bra födelsedag! Dina PIF är superfina, de kommer garanterat att bli uppskattade!

Anonym sa...

Grattis Clara!! Min pojk fyller fyra i övermorgon sa här blir det ocksa mkt firande :)

od Andulky sa...

Stort grattis Clara!!! Så söt hon är!
Så fin PIF, klänningen är underbar!!