måndag 11 januari 2010

En tur till Tygriket

Idag var det stängningsdag på dagis och skola så jag har varit ledig från jobbet. Jag tog med C, som inte har någon egen vilja ;) och packade in henne i bilen, de två stora sade bestämt nej, vill inte med! så de fick vara hemma. Färden gick sedan c:a 5 mil sydost och vi hamnade i tygriket. Det här är vad som shoppades:

Vävda bomullstyger som det nog kan bli lite sommarkläder av, rosa tyg med vita prickar, barbapappatyg och Hello Kitty-tyg


Lurviga tyger i grått och beige som det ska bli mjukisdjur av, lite vit spets och två nystan svart Milanogarn.


Randig och blommig velour i ljusorange/mörkorange + orange muddväv


Det fick även bli lite randig velour i rosa och rött, och rosa med röda stjärnor + rosa muddväv.

Jag hade velat köpa mycket mer men januari är ju ingen rolig månad ekonomiskt sett. Nu ska tygerna i alla fall in i tvättmaskinen så att de är färdiga att sätta saxen i när tid för att sy uppstår ;)

8 kommentarer:

WilleBus sa...

Får en känsla av att du upplevt samma tygrike som jag gjorde för någon vecka sedan ;) Jättefina tyger. / Jennie

LillaBarn sa...

ÅÅååååååååhhhhhh, dreggel dreggel dreggel. Och Barbapappatyg... Vill ochså ha. Jättemycket.....

Anna sa...

Tänk att man kan bli så lycklig av lite nya tyger... :-) Underbart! Gillar också dessa jättemycket - framförallt de rödrosa har "köpts om" några gånger här hemma. Ska bli spännande att se vad det blir av dem. /Anna

Mia sa...

Vad spännande med nya tyger. Jag skall på formex mässan nästa vecka och köpa nytt men känner att det kanske behöver tömmas lite i stuvskåpet först.

Palven sa...

Tygrike = himmelrike för oss tygnördar :o)

Fia sa...

mmmm....tyger...jo, man är nog lite galen när man tycker att en tygaffär är himlen på jorden, nästan. Men det är ju så kul!

Anonym sa...

AAh vilken rolig utflykt!! :))
Flickorna älsakr ju He Lo Titti som Leo säger ;)

Anonym sa...

Vilket tygparadis du har varit i! Visst är det en härlig känsla när man kommer hem med nya tyger, tvättar dem och tänker på allt man ska sy av dem. Lycka.