söndag 16 maj 2010

Ett armband till


Ni får stå ut med att det dyker upp smycken här i bloggen ;) Jag tycker att det är lika roligt att göra smycken som att sy, men i helgen har det mest blivit smycken. Var tvungen att göra ett sådant här armband till. Den här gången fick det bli turkosa glaspärlor och vita sötvattenspärlor samt ett turkost glashjärta. Jag tyckte att det blev somrigt och för tankarna till havet, så jag hängde även dit en sjöstjärna.

Jag önskar alla en bra start på veckan!

10 kommentarer:

Anki sa...

Jättfint!

Lilla NovaK sa...

Superfint!!

Palven sa...

Mitt hjärta slår ett extra slag varje gång du arbetar med turkosa stenarna. Det måste vara de Thailänska havet som gör sig påmint ;O)

JuMel sa...

Jätte fint arband, ser verkligen sommrigt ut! Nu blev jag sugen på att beställa ett:)

Helena sa...

Villhavillhavillhavillha!!!

Fellai sa...

Grattis! Du har vunnit min tävling om kläder från PingPong! Mailar dig senare med mer information!

♥Ida♥ sa...

Så duktig du är

Anonym sa...

hej
såg att du kommentera hos mig, jag har inte art inne på ett tag så inte sett de. ne de va iskallt i vattnet så fötterna domna bort när vi kom up0p., vet inte hur många grader men vi kör med iskallt :)

jättefint armband,

KARIN sa...

Jag tycker det är jättekul att det dyker upp smycken också, lite olika kreativa skapelser är bara roligt och inspirerande. Här i GBG finns en del fina pärlbutiker...kommer du någonsin hitåt?

Alla kan sy sa...

Jag fick post idag jag med. Tusen tack! Nu vill jag bara komma i ordning här hemma, så kvällarna kan ägnas åt mitt intresse istället för att sortera och greja med flytten.