söndag 2 maj 2010

Två kanintröjor


De här två kanintröjorna sydde jag också tidigare i veckan. Byxorna är samma som till singoallorna i inlägget innan. Tröjorna har ingen mottagare ännu så de ska läggas in i butiken. Tygerna är gult och limegrönt kanintyg från JNYdesign. Mudd från Stoff och stil. De här tröjorna får bli det första bidraget i Använd-det-du-har-utmaningen.


Tröjmönstret tror jag är Meedoms, form 1 (boken som är översatt till svenska). Så klart har jag ändrat lite på modellerna, sällan att jag tar ett mönster och syr rakt av. Måste ju fixa lite själv :) De är någonstans omkring 62/68 skulle jag tro. Den gula är förlängd med en mudd och är kanske något smalare än den gröna.

I helgen har jag inte hunnit sy något däremot klippt ut en hel hög med lite allt möjligt som ska betas av under veckan. Jag har även gjort ett par namnhalsband idag som ska postas iväg imorgon. Apropå namnhalsband, tänk på att det snart är mors dag, så är det någon som funderar på att beställa ett halsband till mamma så är det dags att göra det nu :) Jag har även fått förfrågan angående konfirmationssmycken och studenstmycken. Det är ju snart dags för det också. Det går fort nu!

Ha det bra!

5 kommentarer:

Palven sa...

Söta - jag tycker detta tyg är så gulligt! Tyvärr delar inte Skruttan och jag samma mening om detta. Så jag får trösta mej med att titta på alla andras fina skapelser ;o)

Fellai sa...

Jättefina, gillar särskilt den röda och limefärgade dressen, härlig kombination!
Kom gärna in i min blogg och tävla om PingPong kläder!

JuMel sa...

Fina tröjor bägge två! Kaninerna är ju så mysiga:)

Anki sa...

Jättesnygga tröjor!

Anna-Snoddas sa...

Jättefina! Snyggt med rött till! :)