söndag 30 maj 2010

Uggletröja


Påbörjade ju C:s sommargarderob för ett tag sedan, nu har den utökats med en t-shirt. Jag sydde den här t-shirten igår kväll medans ESC rullade på TV:n, barnen rapporterade in låtarna till mig som satt i köket och sydde. Jag tycker att det här tyget är jättefint! Funderade på vad jag skulle ta för färg på mudden, först tänkte jag mig vitt men så kom jag på att jag hade gul muddväv som legat jättelänge och den passade ju bra till, så så fick det bli. Mönster Ulla Welinders bok , uggletyg från Znok, gul mudd från MG-tyger.

Här saknas en bild...

Får nog försöka få tag på den andra boken av Ulla Welinder, Sy och strik börnetöj 4-10 år. Jag gillar i och för sig när kläderna sitter åt lite och inte är allt för pösiga men mitt modifierade mönster i strl 98 börjar nog bli på gränsen, C har ju 104  i vanliga fall.

Till dig hemlisbytesvännen som undrade över svaren, jag bloggade om det för ett tag sedan, och hänvisade till tidigare hemlisomgång. Svaren har inte ändrat sig så väldigt, så ta en titt där :)

Såg också att det här är mitt 300:e inlägg och att bloggen har passerat 40000 besökare så då är det väl dags för en utlottning. Jag ska fundera lite på vad jag ska lotta ut, ni får jättegärna komma med förslag, så dyker det upp en utlottning här till veckan!

Ha en bra söndag!

10 kommentarer:

JuMel sa...

Så fin hon är i sin nya tröja! Undrar hur länge jag kan låta bli att köpa uggletyget?!:) Önskar att boken du vill ha går att få tag på för den vill jag med ha, tyvärr verkar det vara totalt omöjligt:( Jag skulle gärna vilja vinna ett sommrigt smycke./Mia

Anonym sa...

Vilken fin tröja, går den att beställa? Kostnad? Petra
petra_gullan@hotmail.com

HomeRiver sa...

Superfin :)

Miiaoo sa...

Verkligen snyggt med gul mudd till! Den ser härligt retro ut så faktiskt!!

AnKa sa...

Jättefin tröja! Jag måste nog köpa lite av det där uggletyget trots allt.

K.YRA sa...

Vad fint det blev med gul mudd till ugglorna! Söt modell också, hon ser ut att trivas i tröjan :)

Beata sa...

Jättesnygg tröja! Tyget är verkligen fint.

Roblin sa...

Oh så fint det blev.
Har ingen gul mudd hemma annars skulle jag nog kopierat dig rakt av :-D

Helena sa...

Superduperfin uggletröja!!! Kul med tävling:)

KARIN sa...

...du har fått en award...