lördag 26 december 2009

JulklappskläderHär är ett set som jag sydde till lillkusinen. Setet ska överlämnas imorgon så jag hoppas att mottagarna inte är inne och läser här nu. Eftersom han är heltokig i Pingu så fick det bli en tröja sydd av det blå pingvintyget. Jag fick en bit av det fina pingvintyget i bytet med Anna/Snoddas och det skulle ha blivit en tröja till C men nu får det vänta tills jag får hem mer pingvintyg.


De återanvända fickorna bak. Lillofantmärket fick också hamna bak den här gången.

Byxorna är sydda av ett par avlagda manchesterbyxor. Jag återanvände bakfickorna. Bruna muddar upptill och i bensluten. Mönstret är mitt vanliga, Ottobre nr 4/2008, c:a strl 92. Tröjmönstret tror jag är från Welinders "Sy og strikk". Jag har inte så bra ordning bland urklippta mönsterdelar just nu, så det är inte säkert att det alltid är rätt delar som blir utklippta och ihopsydda, men det brukar gå ihop på slutet i alla fall ;-)

God fortsättning!

7 kommentarer:

Lallis/Helene sa...

Jättefina kläder! Alltid toppen med återvinning av gamla plagg!

LillaBarn sa...

Vad fint set, byxorna är tuffa! Får nog beställa det numret lagom till vintern så jag kan sy lite byxor oxå. Vad är det för storlekar på dem? Hoppas du hade en riktigt god jul!!!

JuMel sa...

God fortsättning! Vilka fina kläder! Har oxå några brallor liggande som jag tänkt sy om, när nu det kan tänkas bli?! Tjejerna blev jätte nöjda med sina halsband och har redan använt både namnhalsbandet och ängeln. Tack igen! Storasyster tyckte att det var så kul med ett halsband med hennes namn för nått med hennes namn finns aldrig annars, hon förstod direkt att det måste vara gjort just till henne:)/Mia

KRUMELEJ sa...

Jättefina kläder. Extra kul när man kan göra så fina plagg av avlagda kläder. God fortsättning.

Anna, Tvillingtand sa...

Byxorna var tokfina! Tröjan också såklart, men jag gillar idén med att använda "gammalt" =)

Anna sa...

Jättefint. Visst är pingvintyget härligt. Jag älskar det. Måste också passa på att tacka för det fina halsbandet min syster beställde för ett tag sedan till vår mamma som fyllde 60 år. Jättefint och otroligt snabb leverans - hon har på sig det jämt.

Ett Tu Tre sa...

Fina kläder. Känner igen det där med mönsterdelar som ligger huller om buller utan ordentliga märkningar på.

God fortsättning och gott nytt år också!