torsdag 10 december 2009

Rött molnsetHäromdagen kände jag ett akut behov av att sy något till C, det var ju ett tag sedan hon fick något nytt sytt. Jag hade bara en liten bit kvar av det röda molntyget och det räckte inte riktigt så jag fick skarva så tröjan fick bli avskuren upptill. Annars har jag utgått från ett tröjmönster från Welinders Sy og strik, och mitt vanliga byxmönster från Ottobre 4 2008, ett bootcutbyxmönster som jag har lagt till mudd på.C hade på sig kläderna till dagis igår och jag hann aldrig fånga henne på bild med kläderna på så livebilder kanske det blir en annan dag.

Var gärna med i min tävling, tre dagar kvar till lottdragning.


6 kommentarer:

JuMel sa...

Härligt set! Älskar de röda molnen! Tänker absolut köpa mer av dem när de kommer. Jag såg först inte att tröjan var avskuren upptill:)

Äppel Päppel sa...

Jättefint och mysigt set! Håller med JuMel! De röda molnen är grymt snygga!

LillaBarn sa...

Jag fattade inte vad du menade med avskuren upptill, tills jag kollade igen väldigt noga. Det syns ju knappt alls! Vilket fint set, underbart tyg...

Anna, Tvillingtand sa...

Visst är det röda molntyget helt underbart?! Ditt set blev superfint =)

Anonym sa...

Sa juligt och fint! Det röda molntyget var verkligen fint!

Fia sa...

Kanonfint! Har just fnulat på vad jag ska låta mina röda moln bli för något..och eftersom jag sytt så många klänningar nu så var jag inte sugen på det...men en tröja till att börja med iaf! Tack för fin inspiration!